Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Може да приготвяте ястието на всеки празник и то винаги ще бъде гвоздеят на трапезата
Ето какви са традициите и обичаите
Много сочен и вкусен, подходящ и за празнична трапеза
Всяка понеделник вечер хапвам това, след началото на работната седмица
В православната вяра на българите светецът Николай, чието име означава "Побеждаващ", се почита и като патрон на рибарите
Пъстървата с моркови на фурна е много крехка и вкусна, приготвена по този начин. Сервирайте я с бяло вино и се насладете на всяка хапка
Тартар от риба е добре, но ако трябва да съм честен бих изпил един свеж български таратор - поде разговора Марк Зукърбърг и отприщи серия от негативни реакции, които му отнеха шанса за пост в новия кабинет
Това основно ястие е идеалният вариант и за гости
Много подходяща за празнична трапеза
В Европа вече знаят за мурсалския чай, българското вино остава сред любимите покупки